Süper Lig'in transfer döneminde adından sıkça söz ettiren Trabzonspor'da şok bir gelişme yaşanıyor. Bordo Mavili ekibin Başkanı Ertuğrul Doğan, katıldığı bir televizyon programında 23 yaşındaki Avusturyalı on numara Muhammed Cham transferinde kriz çıktığını açıkladı.

Ertuğrul Doğan, Cham'ın kulübüyle yapılan anlaşmanın ardından futbolcunun Trabzon'a getirildiğini ancak son anda kulübün şartları değiştirmek istediğini belirtti. "Muhammed Cham'ın kulübüyle yazılı olarak anlaştık. Kulübü sağlık kontrol ve seyahat için izin verdi. Mali anlaşmalar yapıldı. Ancak Pazar günü kulübü şartları değiştirmek istedi ve daha önce görmediğimiz taleplerle geldiler" diyen Doğan, yaşanan bu gelişmenin ardından konunun FIFA'ya taşınabileceğini ifade etti.

Trabzonspor - Kayserispor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Trabzonspor - Kayserispor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Trabzonspor'un yeni transferinde yaşanan bu kriz, taraftarlar arasında büyük yankı uyandırırken, sürecin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Muhabir: BİROL SANCAK