Onuachu Yerine Sürpriz Nijeryalı Şenol Güneş Onu Görmek İstiyor Onuachu Yerine Sürpriz Nijeryalı Şenol Güneş Onu Görmek İstiyor

Beşiktaş'ın Transfer Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını hızla sürdürüyor. Ciro Immobile transferini tamamlayan siyah-beyazlılar, diğer hedeflerine yönelmiş durumda. Kartal, hem mevcut kadrosunu güçlendirmek hem de takımdan ayrılacak oyuncular konusunda yoğun bir mesai harcıyor.

Tayfur Bingöl İçin Yarış Kızıştı

Beşiktaş’ta kamp kadrosuna dahil edilmeyen Tayfur Bingöl için Süper Lig’den 3 kulüp devrede. Konyaspor, Antalyaspor ve Başakşehir, 31 yaşındaki oyuncuyu kadrolarına katmak istiyor. Beşiktaş, Tayfur’un bonservis bedelini 1 milyon Euro olarak belirledi ve oyuncuyu yerli transferde takas opsiyonu olarak da kullanmayı düşünüyor.

Tayfur Bingöl'e talip çıktı « Serencebey

Oğuz Aydın İçin Yeni Görüşme

Beşiktaş, Alanyaspor’un 6 milyon Euro talep ettiği Oğuz Aydın için pazarlıklarını sürdürüyor. Galatasaray ve Ajax’ın da ilgilendiği 23 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş, Alanyaspor ile yeniden masaya oturacak ve fiyat indirim talebini yineleyecek.
Oğuz Aydın - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Okay Yokuşlu'da Rekabet Kızışıyor

Beşiktaş, West Bromwich forması giyen Okay Yokuşlu için çalışma başlatmıştı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusuyla anlaşan Beşiktaş, kulübünün istediği 2 milyon Euro’luk bedeli düşürmek için pazarlıklarını sürdürüyor. Ancak Hull City de devreye girerek rekabeti kızıştırdı.

Hull City Teklifini Yaptı

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Okay Yokuşlu için West Bromwich’e 2 milyon Pound’luk teklif yaptı. Geçen sezon West Bromwich formasıyla 48 maçta 1 gol ve 1 asist kaydeden milli oyuncu, transferin en gözde isimlerinden biri haline geldi.

Beşiktaş, Okay Yokuşlu transferinde zorlu bir rekabet içinde. Trabzonspor ve Hull City’nin de devreye girmesiyle süreç daha da karmaşık hale gelirken, siyah-beyazlı yönetim çalışmalarını hızlandırarak transferi sonuçlandırmayı hedefliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK