Savunma Zafiyetleri ve Uğurcan Çakır'ın Mücadelesi

Kadronun büyük ölçüde aynı kalması, oyunun da değişmemesine yol açtı. Maç boyunca Uğurcan Çakır'ın tek başına rakip oyunculara karşı verdiği mücadeleyi izledik. Yaptığı 7-8 net kurtarıştan sonrasını sayamadım. Kenar ortalardan, savunma arkasına atılan toplardan, geçiş oyunlarından ve yerleşik savunmadan pozisyon verdik. Kısacası, savunma aksiyonlarımızın defolu olduğunu gördük ve bu takım savunmasındaki kusurlar canımı sıktı.

Hücumda Viscâ ve Trezeguet

Trabzonspor’da Visca'nın taşıdığı toplarda Trezeguet'in bir adım geride kaldığı pozisyonlara üzüldük. Maçın sonlarına doğru ise hop oturup hop kalktık. Direkten dönen toplar, Uğurcan’ın insanüstü kurtarışları ve savunma oyuncularının müdahaleleri, futbol şansının yanımızda olduğunu gösterdi.

Cihan Çanak'ın Muhteşem Golü

Beşiktaş Maçındaki Kırmızı Kart Sonrası Edin Visca’dan Özür Mesajı Beşiktaş Maçındaki Kırmızı Kart Sonrası Edin Visca’dan Özür Mesajı

Maçın uzatma dakikalarında, Trabzonspor aşkıyla yanıp tutuşan, başka bir Türk takımında oynamam diyen, duruşuyla ve takım sevgisiyle taraftarın sevgilisi olan gurbetçi genç oyuncumuz Cihan Çanak'ın olağanüstü golünü büyük bir keyifle izledik. Böyle devam Cihan, böyle devam!

Zor Da Olsa Beklentiler Gerçekleşti

Galip gelmenin ve Trabzon’a avantajlı dönmenin önemli olduğu bu akşamda, zor da olsa beklentiler gerçekleşti. İki farkla tur kapılarını ardına kadar açtık. Yeni oyuncuların kadroya dahil olmasıyla hem oyunun hem de sonuçların daha güzel olacağı aşikar.
Tebrikler çocuklar!

Muhabir: AYTEKİN AKAY