Sezon başından bu yana sakatlık kabusuyla sarsılan Trabzonspor’da güzel gelişmeler de yaşanıyor. Milli maçlar nedeni ile liglere verilen arada 3 günlük izin sonrası Başakşehir maçı hazırlıklarına başlayan Bordo-Mavili ekipte bazı sakat oyunculardan güzel haber geldi. Sakatlıklarını atlatan Ozan Tufan, Cihan Çanak, Batagov ve Umut Bozok takımla birlikte çalışmalara başladı. 19 Ekim Cumartesi günü Papara Park’ta Başakşehir ile oynanacak olan müsabakaya kadar bu oyuncuların hazır duruma gelmeleri bekleniyor. Özellikle Ozan Tufan son dönemlerde formunu buluyordu. 

Türkiye Kupası'nda maç yarıda kaldı, takım sahadan ayrıldı! Neler oluyor? Türkiye Kupası'nda maç yarıda kaldı, takım sahadan ayrıldı! Neler oluyor?

Ancak yıldız oyuncu 3-2 kazanılan Konyaspor maçında sakatlanmış ve yerini Muhammed Cham’a bırakmıştı. Teknik adam Şenol Güneş de Ozan Tufan’ın form tuttu dönemde sakatlanmasından ötürü üzgün olduğunu açıklamıştı. Yıldız oyuncunun Başakşehir maçına kadar hazır hale gelecek olması teknik adam Güneş’in de elini güçlendirmiş olacak. Cihan Çanak, Batagov ve Umut Bozok’un da geri dönüşü kadro genişliği anlamında önemli bir gelişme olarak değerlendirildi. Uzun süren sakatlığının ardından kısmen de olsa takımla birlikte çalışmalar katılan Hüseyin Türkmen’in de fiziksel eksikliğinin giderilmesi adına yoğun mesai harcanıyor. 

Bu arada Eyüpspor maçında omzundan sakatlanan ve uzun süredir sahalardan uzak kalan genç golcü Enis Destan da sakatlığını büyük oranda atlattı. Takımdan ayrı olarak bireysel çalışmalara devam eden genç golcünün de takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Sakatlıkları devam eden Nwakaeme, Serkan Asan ve Savic’in ise bir süre daha takımdan ayrı kalacakları biliniyor.

Muhabir: BİROL SANCAK