Hatay Deplasmanı için Mersin’e giden Trabzonspor’da sakat oyunculara Nwakaeme’nin de eklenmesi  moralleri bozdu ve Şenol Güneş’i yeni alternatiflere yöneltti.

Gaziantepspor’da iken her iki kanatta da oynayan ve verimli olan Draguş’un  Orsiç’e göre bir adım önde olduğu  konuşulurken, Orsiç’in de bir avantajının orijinal sol açık olması olduğu bilgisne ulaşıldı.

Trabzonspor’un  son Konyaspor maçının ilk 30 dakikasında etkili bir futbol çıkaran ve ardından ise sakatlanan Ozan Tufan’ın yerine de lustram’ın forma giymesi bekleniyor. Güneş’in orta alanı Okay Yokuşlu,  Lustram ve Muhammet Cham(Bardi) ile oluşturacağı, hücumda ise Edin Visça, Banza ile gol arayacağı ihtimali güçleniyor.

Edin Visca'nın Hatayspor Maçı Performansı Beklentileri! Edin Visca'nın Hatayspor Maçı Performansı Beklentileri!

Trabzonspor’un savunma da da iki stoperi sakat. Sağ stoper olarak Savic’ten sonra sol stoper Densvil’in sakatlanması bu bölgede de sıkıntılı bir süreç ortaya getirdi.

Trabzonspor teknik kadrosunun maça  Mendy ve Serdar Saatçi ikilisi ile başlaması beklenirken, Stoper’de Barisiç hamlesinn de gelebileceği  ihtimali var.

Muhabir: BİROL SANCAK