UEFA Avrupa Ligi'nden elendikten sonra rotasını Konferans Ligi'ne çeviren Trabzonspor, Play-Off turu rövanşında Perşembe günü İsviçre ekibi St. Gallen ile karşı karşıya gelecek. Papara Park’ta oynanacak bu kritik mücadele için hazırlıklarını sürdüren Bordo-Mavililer, turdan başka bir şey düşünmüyor.

Avrupa'da Yoluna Devam Etme Hedefi!

İsviçre’de oynanan ve 0-0 sonuçlanan ilk maçta özellikle ilk yarıda birçok gol fırsatını değerlendiremeyen Trabzonspor, rövanşta taraftarının desteğiyle daha agresif ve tempolu bir oyun sergileyerek gruplara kalmayı hedefliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, bu önemli mücadele öncesi oyuncularına son uyarılarını yaparken, takım kaptanı Uğurcan Çakır’ın da arkadaşlarıyla motivasyon konuşmaları gerçekleştirdiği belirtildi.

Sakatlıktan Dönen Anthony Nwakaeme, Kayserispor Maçında Skora Katkı Sağladı Sakatlıktan Dönen Anthony Nwakaeme, Kayserispor Maçında Skora Katkı Sağladı

Gözler Papara Park'ta!

Bordo-Mavili ekip, Avrupa'da yoluna devam etme adına son şansını en iyi şekilde değerlendirmek için sahaya çıkacak. Trabzonspor taraftarları da bu kritik maçta takımlarını yalnız bırakmayarak destek olacaklar.

Muhabir: BİROL SANCAK