Umut Bozok Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş Peşinde Umut Bozok Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş Peşinde

Gravillon'un Transfer Durumu

Adana Demirspor'un transfer yasağı nedeniyle kaynak arayışı içinde olması, 26 yaşındaki savunmacının bu yaz satılma olasılığını artırıyor. Adana Demirspor, Gravillon için 3.5 milyon Euro'luk bir fiyat etiketi belirledi. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 39 resmi maça çıkan Fransız oyuncu, 2 gol kaydetti ve geriden oyun kurma yeteneğiyle dikkat çekti. Abdullah Avcı'nın modern stoper profilinde istediği özellikleri taşıyan Gravillon, Trabzonspor yönetiminin radarına girdi.

Trabzonspor'un Teklifi ve Transfer Stratejisi

Trabzonspor'un, Adana Demirspor'a para artı takas yöntemiyle futbolcu teklif edebileceği belirtiliyor. Kulübün yönetim kadrosunun, Gravillon'un transferi için harekete geçmesi bekleniyor. Transfer sürecinde taraflar arasındaki görüşmelerin ilerleyen günlerde netleşmesi ve Gravillon'un Trabzonspor'a katılımıyla ilgili gelişmelerin takip edilmesi öngörülüyor.

Gravillon'un, Trabzonspor'a katılması halinde takımın savunma hattına önemli bir güç katacağı ve özellikle Abdullah Avcı'nın oyun planında önemli bir rol oynayacağı düşünülüyor. Bu transferin, Trabzonspor'un yeni sezon hazırlıklarında savunma hattını güçlendirecek önemli bir hamle olabileceği ifade ediliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY