Trabzonspor’un Eski Yıldızı Djaniny Sezona Hızlı Başladı! Trabzonspor’un Eski Yıldızı Djaniny Sezona Hızlı Başladı!

"Sakatlıklar Peş Peşe Geldi"

Uzun süredir sakat olan Hüseyin Türkmen’in ardından, Savic, Batagov ve en son Denswill de sakatlandı. Bu durum, Şenol Güneş’in elinde kalan stoper alternatiflerini neredeyse sıfıra indirdi. Şu anda sadece Serdar Saatçı ve Ali Şahin gibi sağlıklı stoperlerin bulunması, Trabzonspor’un Hatayspor karşısında sıkıntılı bir süreç yaşamasına neden oluyor.

"Batista Mendy Stoperde Görev Alacak"

Güneş’in stoper krizi için başvuracağı çözüm ise Batista Mendy olacak. Mendy, stoper pozisyonunda görev alırken, sol stoperde ise Serdar Saatçı'nın oynaması bekleniyor. Şenol Güneş'in şans vermediği sol bek Borna Barisic de olası bir alternatif olarak gündemde. Ancak Hırvat oyuncunun o bölgede forma giymesi beklenmiyor.

"Arif Boşluk Sürpriz İsim Olabilir"

Abdullah Avcı döneminde sol beki Arif Boşluk’un sol stoper olarak denendiği hatırlanıyor. Şenol Güneş, bu maçta kimsenin beklemediği bir sürpriz yaparak Arif’i stoperde değerlendirebilir.

Şu an için iskeleti tam olarak kuramayan Şenol Güneş, sakatlıkların getirdiği zorluklar karşısında keyfinin kaçtığını belirtiyor. Trabzonspor, Hatayspor karşısında alacağı sonuçla moral bulmayı umuyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA