Stefan Savic’in MR Sonuçları Çıktı: Gaziantep Maçında Oynayabilecek Mi? Stefan Savic’in MR Sonuçları Çıktı: Gaziantep Maçında Oynayabilecek Mi?

Elbette Trabzonspor’da her takım gibi yenilir .
Ancak Rapid  Wien karşısında olduğu gibi bu göz göre göre olmaz..
En büyük gücü taraftarı olan  Trabzonspor gibi bir takımın teknik direktörü  camianın düşüncesine bu kadar kulağını kapatıp ‘ Dediğim dedik anlayışında olamaz’
Olursa da burada  daha fazla duramaz..
Böylesine önemli bir maçta  takımını sahaya   3 ön libero ile çıkartıp,  Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür gibi sola giderek oynayan  genç Cihan’ı  solaçığa yerleştirip bu kanadı da pasifize ederken, bu saçmalığa 60 dakika tahammül eden Avcı, aslında Trabzonspor’u sahaya kazanmak için değil, kaybetmemek için çıkardı.
Nitekim rakip takım hocası maçtan sonra ‘. Trabzonspor’un sahaya bu kadar defansif bir kadro ile çıkacağını beklemiyorduk, bu işimizi kolaylaştırdı’ diyerek neredeyse Avcı’ya teşekkür etti!
Trezeguet’nin girişinden sonra sol kanatta hareketlenip pozisyon bulmaya başlayan Trabzonspor’da sağ kanatta görev yapan Visca ‘nın yaptığı tam 14 orta da boşa gitti.
Çünkü bu toplara kafa vuracak bir oyuncunun yok.
Golcün yok.
Cepheye silahsız gitmişsin..
Oysa çere belli
Trabzonspor’un derdine derman olamayacak bu kadar oyuncu alacağınıza birine verdiğiniz parayı da katıp üzerine getirseydiniz ya Onuachu!yu..
İş konuşmaya geldi mi kadro mühendisliği diye övünüyorsunuz da,
Bu yaptığınızı değil mühendis , kalfa , çıkar  bile yapmaz..
Eğer Trabzonspor Teknik Direktörü  Abdullah Avcı bu korkak mantığa devam ederse ve de iyi bir golcü gelmezse   gurbetçiler de gittikten sonra Papara Park’ın tribünlerinde seyirciyi çok arasınız..
Bedava bilet dağıtıp maçlara taraftar çağırırsınız.
Tekerlek kırılmadan ve de yol yakınken uyarımızı yapalım..
Yoksa iş işten geçmiş ,
bu sezon da hüsran olacak..

Kaynak: HABER MERKEZİ