Trabzonspor Yönetimi Sessiz Kaldı
Trabzonspor’da sezon ortasına gelinmesine rağmen henüz takımın tam olarak oturmadığı görülüyor. İstanbul kulüpleri, milli arada sözleşmeleri sona eren oyuncularla ilgili hamlelerini yaparken, Trabzonspor yönetimi Orsic, Denswill, Bardhi ve Umut Bozok gibi oyuncular için yeni sözleşme teklifinde bulunmadı. Edin Visca’nın geleceğiyle ilgili ise nihai kararı teknik ekip verecek.

Visca, Futbola Devam Etmek İstiyor
Tecrübeli futbolcu Edin Visca, kariyerine son vermeye henüz hazır olmadığını belirtiyor. Trabzonspor’dan bir teklif gelmemesi durumunda, Süper Lig’den gelecek teklifleri değerlendireceğini ifade eden Visca, planlarını buna göre yapacak.

Başakşehir İhtimali Gündemde
Başkan Göksel Gümüşdağ, daha önce yaptığı açıklamada Visca'nın Başakşehir’e dönebileceğinin sinyallerini vermişti. Visca’nın, Trabzonspor’dan ayrılması durumunda kariyerine Başakşehir’de devam etme ihtimali oldukça yüksek.

Trabzonspor’dan Enis Destan Zirveye Oynuyor Trabzonspor’dan Enis Destan Zirveye Oynuyor

Şenol Güneş'in Raporu Belirleyici Olacak
Trabzonspor’un, Visca ile devam edip etmeyeceği konusunda henüz net bir karar vermediği biliniyor. Şenol Güneş’in sezon sonuna kadar vereceği performans raporu, Visca'nın bordo-mavili takımdaki geleceğini belirleyecek.

Muhabir: AYŞE SANCAK