Stefan Savic’in MR Sonuçları Çıktı: Gaziantep Maçında Oynayabilecek Mi? Stefan Savic’in MR Sonuçları Çıktı: Gaziantep Maçında Oynayabilecek Mi?

Trabzonspor'un transferdeki aktif tutumu devam ediyor. Bordo-mavililer, Fransız ekibi Clermont'ta forma giyen 23 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu Muhammed Cham için yeniden harekete geçti. Fransa basını, Trabzonspor'un Cham transferinde mutlu sona çok yakın olduğunu bildirdi.

Muhammed Cham - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ YOĞUNLAŞTI

Clermont ile yapılan son görüşmelerin olumlu geçtiği ve anlaşmanın yakın olduğu belirtiliyor. Trabzonspor'un, Cham için önerdiği 5 milyon Euro'yu 5.5 milyon Euro'ya çıkardığı, Clermont'un ise başlangıçta 10 milyon Euro istediği ama 7 milyon Euro'ya indiği ifade ediliyor. Genç futbolcunun, Trabzonspor'a transfer olmayı sabırsızlıkla beklediği ve anlaşmanın detayları üzerinde son pürüzlerin giderildiği vurgulanıyor.

ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU

Muhammed Cham, hem kanat hem de on numara pozisyonlarında etkili performanslar sergileyebiliyor. Geçen sezon Ligue 1'de 33 maçta 8 gol ve 4 asistlik performansıyla dikkat çeken Cham, Trabzonspor'un orta saha sorununa çözüm getirecek bir isim olarak görülüyor. Cham'in Trabzonspor'a katılması, takımın ofansif opsiyonlarını güçlendirecek ve kadro derinliğine önemli bir katkı sağlayacak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY