Trabzonspor, sezon başında yaptığı atamalar ve aldığı kararlarla yine gündemde. Özellikle altyapı ve teknik kadro konusunda alınan kararlar, hem olumlu hem de olumsuz tepkilere neden oldu. Güngör Şahinkaya'nın altyapının başına getirilmesi ve eski altyapı hocalarının yeniden göreve çağrılması, geleceğe dair umut verse de, bu görevin zorlukları ve taşıdığı sorumluluklar tartışma konusu oldu.

Şenol Güneş’ten Dikkat Çeken Şamil Ekinci Sözleri Şenol Güneş’ten Dikkat Çeken Şamil Ekinci Sözleri

Ancak asıl eleştirilerin hedefi, İhsan Derelioğlu'nun Abdullah Avcı’nın yardımcılığına getirilmesiyle başladı. Geçmişte izleme komitesinin başında olan ve alınan yanlış transferlerle anılan Derelioğlu'nun, bu hatalarına rağmen ödüllendirilmesi pek çok taraftarın tepkisini çekti. Hatta bu konuyla ilgili eski divan başkanı Ali Sürmen’e karşı sergilediği saldırgan tavırlar ve geçmişte yaşanan olaylar, Derelioğlu'nun bu göreve getirilmesini daha da tartışmalı hale getirdi.

Bu kararların nasıl alındığı ve bu kişilerin neden ödüllendirildiği merak konusu olmaya devam ediyor. Trabzonspor yönetiminin bu tür tartışmalı atamalarla kulübün itibarını zedeleyip zedelemediği, kulüp içinde de büyük bir soru işareti olarak duruyor. Başkan Ali Sürmen'le arasının iyi olmadığı bilinen başkanın, İhsan Derelioğlu’nun göreve getirilmesine nasıl onay verdiği, Trabzonspor camiasında büyük bir merakla sorgulanıyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY