Trabzonspor’da bu sezon takımdan ayrılması gündemde olan Fountas, Tonio Teklic ve Umut Bozok için sürpriz teklifler gelmeye başladı.

Trendyol 1. Lig’in yeni ekiplerinden Amedspor, Bordo-Mavililerin Yunan sol kanat oyuncusu Fountas, Hırvat sağ kanat oyuncusu Tonio Teklic ve golcü oyuncu Umut Bozok’u kiralamak için Trabzonspor’a resmi bir teklif sundu.

İnanılmaz Kurtarışlarıyla Uğurcan Çakır Geceye Damga Vurdu İnanılmaz Kurtarışlarıyla Uğurcan Çakır Geceye Damga Vurdu

Fountas’a Yunanistan’dan Talipler!

Amedspor’un yanı sıra, Fountas’a Yunanistan’dan da bazı kulüplerin ilgi gösterdiği belirtiliyor. Öte yandan Tonio Teklic’in eski kulübü Fatih Karagümrük, oyuncuyu yeniden kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Bu gelişmeler doğrultusunda Trabzonspor, yabancı kontenjanında yer açmak amacıyla Fountas ve Teklic’i elden çıkarmakta kararlı.

Denswil ve Bardhi de Gündemde!

Trabzonspor’un bu iki oyuncunun yanı sıra, yabancı kontenjanını dengelemek amacıyla Denswil ve Bardhi ile de yollarını ayırmayı planladığı öğrenildi. Bordo-Mavili yönetim, bu konuda gelen teklifleri değerlendirerek kadro planlamasını yapmaya devam ediyor. Trabzonspor taraftarları, transferde yaşanacak bu gelişmeleri yakından takip ediyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY