Şenol Güneş'Takımı kendi haline bıraksan zaten 4 puan alır' Şenol Güneş'Takımı kendi haline bıraksan zaten 4 puan alır'

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rapid Wien’e elenerek sezona istediği gibi başlayamadı. Bu durum, bordo-mavili yönetimi kadrosunu güçlendirme konusunda daha kararlı hale getirdi. Şu ana kadar Malheiro, Cihan Çanak, Batagov, Nwakaeme, Ozan Tufan, Dragus, Barisic, Lundstram, Savic ve Okay Yokuşlu gibi önemli isimleri transfer eden Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak, 10 numara pozisyonunu güçlendirmek amacıyla Gent forması giyen 25 yaşındaki Güney Koreli futbolcu Hyun-seok Hong ile anlaşma sağlandı. Görüşmelerin sorunsuz ilerlemesi durumunda, transferin kısa süre içinde resmiyete kavuşması bekleniyor.

Trabzonspor’un transfer planları, yalnızca 10 numara pozisyonuyla sınırlı değil. Bordo-mavili ekip, santrfor ve 8 numara pozisyonları için de yoğun çalışmalar yürütüyor. Yönetim, bu iki pozisyona yapılacak transferlerin ardından transfer dönemini kapatmayı planlıyor. Ancak, uygun şartlar oluşursa, fırsat transferleri de gündeme gelebilir. Trabzonspor taraftarları, yeni transferlerle takımın sezona daha güçlü bir şekilde devam etmesini bekliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK