Taraftarlar, bu transfer politikasıyla menajerlerin kazanç sağladığını ve Trabzonspor’un kaynaklarının yanlış harcandığını düşünüyor. Bu durumun kulübü zora sokabileceği ve gelecekte daha büyük sorunlara yol açabileceği endişesi dile getiriliyor. Başkan ve yönetim, bu harcamaların önüne geçmediği sürece, Trabzonspor'u zor günlerin beklediği uyarıları yapılıyor.

Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme

Özellikle Abdullah Avcı’nın, şampiyon takıma 12, üçüncü olan takıma ise 10 oyuncu aldırması, kulübün transfer politikasının sorgulanmasına yol açtı. Bu strateji, kulübün mali yapısında sürdürülebilir bir başarı getirmezse, başkan ve yönetim de büyük bir sorumluluk altında kalacak. Eleştiriler, bu hataların devam etmesi durumunda, sezon ortasındaki seçimlerde yönetimin değişebileceği yönünde yoğunlaşıyor. Trabzonspor’un geleceği için, transferlerde daha dikkatli olunması gerektiği vurgulanıyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN