Özellikle teknik direktör Abdullah Avcı'nın durumu kulisleri çalkalıyor. Avcı, Fenerbahçe'nin Jose Mourinho'ya, Galatasaray'ın Okan Buruk'a ve Beşiktaş'ın Giovanni van Bronckhorst'a ödedikleri maaşları görünce kendisine zam istemiş. Başkan Ertuğrul Doğan, bu sorunu çözünceye kadar diğer transferleri durdurma kararı almış.

Kulüp içinden kaynaklara göre, Trabzonspor'un sessizliği, Lundstram, Barisic veya Dragus gibi isimlere imza atılması durumunda taraftarın tepkisinden korkulduğu için olabilir.

Ancak asıl kriz, Abdullah Avcı'nın maaşında yaşananlar. İddiaya göre Avcı, kendisine yapılan zamın rakip takımların hocalarının aldığı maaşlarla kıyaslandığında yetersiz kaldığını savunuyor. Trabzonspor yönetimi, KAP'a bildirilen anlaşma gereği Avcı'ya zam yapmış, ancak Avcı, zam değil "iyileştirme" talep ediyor. Şu anki ekonomik koşullarla sözleşme imzaladığı dönem arasında fark olduğunu belirtiyor.

Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde

Başkan Ertuğrul Doğan'ın, Avcı ile anlaşmayı çözmeden başka bir oyuncuyla sözleşme imzalamayı düşünmediği için sessizliğin devam ettiği iddia ediliyor. Trabzonspor'da bu krizin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK