27 yaşındaki forvetle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Başakşehir, Umut Bozok'u kadrosuna katmak istiyor ve bu transferde Berkay Özcan'ı takasta kullanmayı planlıyor.

Trabzonspor'da Onuachu Seferberliği! Southampton ile Kritik Görüşmeler Sürüyor Trabzonspor'da Onuachu Seferberliği! Southampton ile Kritik Görüşmeler Sürüyor

BERKAY ÖZCAN'IN PERFORMANSI

Orta sahada 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev yapan 26 yaşındaki Berkay Özcan, geçen sezon ligde 34 maça çıkıp, 2 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. Başakşehir'in bu takas teklifi, Trabzonspor'un orta saha rotasyonunu güçlendirme planlarıyla örtüşüyor.

TRANSFERDE SON DURUM

Trabzonspor ve Başakşehir arasında gerçekleşmesi muhtemel olan bu takas, iki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Eğer anlaşma sağlanırsa, Umut Bozok Başakşehir'e transfer olacak ve Berkay Özcan Trabzonspor forması giyecek.

Trabzonspor taraftarları, bu takasın gerçekleşmesi halinde Berkay Özcan'ın takıma katılmasıyla birlikte orta sahada daha güçlü bir yapıya sahip olmayı hedefliyor. Transfer sürecinin nasıl sonuçlanacağı ise merakla bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN