Trabzonspor, bu gelişmenin ardından Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu'yu hedef alan sert bir açıklama yapmıştı.
Kulüp, Gaziantep maçını yöneten hakem Volkan Bayarslan ve VAR'daki Erkan Engin hakkında harekete geçti. Geçmişte Deniz Ateş Bitnel, Çağatay Şahan, Mete Kalkavan gibi hakemlerin hakemlik kariyerlerini sona erdiren, Ümit Öztürk'ün FIFA kokartını iptal ettiren, Cüneyt Çakır'ı 9 yıl Trabzon maçlarından men ettiren Trabzonspor yönetimi, şimdi de Volkan Bayarslan ve Erkan Engin'in düdüklerini asmaları için çalışmalara başladı.

Trabzonspor’da Kriz Derinleşiyor: Abdullah Avcı ve Ertuğrul Doğan Eleştirilerin Hedefinde! Trabzonspor’da Kriz Derinleşiyor: Abdullah Avcı ve Ertuğrul Doğan Eleştirilerin Hedefinde!


TFF'nin yayınladığı VAR kayıtlarında, Erkan Engin’in Volkan Bayarslan’a Trabzonspor'un golünü iptal ettirdiği ve "Bravo" ifadesini kullanması büyük tepki çekti. Daha önce de Trabzonspor aleyhine verdiği kararlarla dikkat çeken Bayarslan ve Engin, Bordo-Mavili camianın öfkesini daha da artırdı. Başkan Ertuğrul Doğan’ın, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bu konu hakkında bir görüşme yapacağı bilgisi de gündemde.
Trabzonspor camiasının hakemlere olan tepkisi dinmezken, TFF ve MHK’nin bu süreçte nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN