Karadeniz Ekibi Sağ Bek Transferinde Harekete Geçiyor

Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü

Yerli ve Yabancı Transfer Hareketliliği

Trabzonspor’da transfer hareketliliği yabancı oyuncular üzerinden devam ederken, yerli rotasyonu güçlendirmek adına da çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, sağ bek bölgesine yerli transfer düşündüklerini belirtti. Gündemde 2 oyuncu bulunuyor: Bünyamin Balcı ve Mustafa Eskihellaç.

Thomas Meunier ve Alternatif Arayışı

Thomas Meunier, 18 Temmuz’da takıma katılacak. Ancak Belçikalı yıldızla ilgilenen bazı Avrupa kulüpleri bulunuyor. Meunier kalsa bile, olası bir sakatlık veya kart cezası durumunda alternatifi yok. Bu nedenle Trabzonspor, sağ bek pozisyonuna takviye yapmayı hedefliyor.

Macaristan Kampı Sona Erdi

Trabzonspor’un 2 haftalık Macaristan kampı sona erdi. Son antrenmanını dün sabah saatlerinde gerçekleştiren takım, akşam saatlerinde Budapeşte’den Trabzon’a hareket etti. Bordo-mavililer, 3 gün izin yaptıktan sonra 18 Temmuz’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yeniden hazırlıklara başlayacak. Trabzonspor, 25 Temmuz’da UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda sezonun ilk resmi maçına çıkacak.

Cham İçin Kritik Hafta

Trabzonspor, Muhammed Cham transferinde bu hafta önemli bir görüşme yapacak. Fransız ekibi Clermont ile haftalar önce anlaşmaya varan ancak kulübü ikna edemeyen Trabzonspor, Cham transferini mutlu sonla bitirmeyi hedefliyor.

Maliyet Belirleyici Faktör

Trabzonspor’un transfer listesinde yer alan 24 yaşındaki Bünyamin Balcı, Antalyaspor ile 2027’ye kadar kontratlı. Geçen sezon Süper Lig’de 23 maça çıkan Bünyamin, sağ bek pozisyonu için ideal adaylardan biri. Diğer aday olan 27 yaşındaki Mustafa Eskihellaç’ın ise sözleşmesinin bitmesine 1 sene kaldı. Sağ bek, sol bek ve her iki kanatta görev yapabilen Mustafa, 35 lig maçında 2 gol ve 4 asistle oynadı. Trabzonspor, kısa zamanda her iki oyuncunun da kulüpleriyle temaslara başlayacak. Transferde maliyet faktörü kilit rol oynayacak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY