"Şu anda durdu" - Avcı'dan Transfer Açıklaması

Trabzonspor'un deneyimli teknik direktörü Abdullah Avcı, Macaristan kampında yaptığı açıklamada Clermont forması giyen Muhammed Cham'ın transferindeki son duruma dair bilgi verdi. Avcı, oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle transfer görüşmelerinin şu anda durduğunu belirtti.

Avcı, Cham hakkında şunları söyledi: "Kulübü ile ilgili fiyat yüksek olduğu için şu anda durdu. 8 de 10 da oynuyor. Öyle bir oyuncu profili ile hem 4-4-3 oynuyor hem 4-3-1 oynuyor." diyerek oyuncunun esnek ve çok yönlü bir futbolcu olduğuna dikkat çekti.

Muhammed Cham'ın Clermont Kariyeri

Trabzonspor, Bellona Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı Trabzonspor, Bellona Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı

23 yaşındaki futbolcu Muhammed Cham, geçtiğimiz sezonda Fransız ekibi Clermont ile 35 resmi maça çıktı; 8 gol attı ve 4 asist yaptı. Toplamda ise Clermont kariyerinde 74 maçta 15 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor'un transferdeki bu duraklama, kulübün yeni sezon öncesi kadro planlamasını nasıl etkileyeceği merak konusu. Taraftarlar, Cham transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini büyük bir heyecanla bekliyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU