Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan: Beşiktaş ve Trabzonspor'un Kupa Mücadelesi ve Avrupa'ya Etkisi Hakkında Konuştu Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan: Beşiktaş ve Trabzonspor'un Kupa Mücadelesi ve Avrupa'ya Etkisi Hakkında Konuştu

Trabzonspor Kulübü, Türkiye Kupası yarı finalindeki kritik mücadele öncesinde anlamlı bir adım atarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutluyor. Bordo-Mavililer, bu özel gün dolayısıyla genç taraftarları unutmadı ve onlara büyük bir jest yapma kararı aldı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Trabzonspor, TFF'den aldığı izinle birlikte ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini maça ücretsiz olarak davet ediyor. Bu jestle öğrencilere, hem takımlarını destekleme fırsatı sunuluyor hem de 23 Nisan coşkusunu tribünlerde yaşama imkanı veriliyor.

Papara Park'ta gerçekleşecek olan mücadele öncesinde Trabzonspor'un bu anlamlı daveti, genç taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Öğrenciler, maç gününü sabırsızlıkla beklerken, kulüp yetkilileri de bu jestin gençlerin futbol sevgisiyle buluşmasına vesile olacağına inanıyor.

Trabzonspor Kulübü, her zaman olduğu gibi taraftarlarını ve toplumu önemseyen bir yaklaşım sergileyerek, bu tarz etkinliklerle sosyal sorumluluklarını yerine getirmeye devam ediyor. Bugünün gençleri, yarının büyükleri olacakları düşüncesiyle onlara destek verme ve yanlarında olma kararlılığını gösteriyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN