Azerbaycan’dan İlk Temas: Neftçi Bakü

Abdullah Avcı, Azerbaycan'ın güçlü kulüplerinden Neftçi Bakü ile İstanbul’da bir görüşme gerçekleştirdi. Kulüp yöneticileriyle yapılan bu temas, tarafların anlaşmaya yakın olduğunu gösterse de Avcı, karar vermek için süre talep etti. Neftçi Bakü, yeni sezonda teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı’yı ilk sıraya aldı.

Suudi Arabistan’dan Cazip Teklifler

Azerbaycan dışında, Suudi Arabistan’dan da bazı kulüplerin Abdullah Avcı’ya ilgisi olduğu konuşuluyor. Suudi kulüplerinin, deneyimli teknik adama yüksek maaş ve geniş transfer bütçesi sunarak projelerinin başına getirmek istediği belirtiliyor. Son yıllarda Suudi futbolunun hızlı yükselişi, Avcı için cazip bir fırsat olabilir.

Karar Yakında Açıklanacak

Avcı’nın, teklifleri değerlendirmek için aceleci davranmadığı ve en doğru kararı vermek için hem kariyer planlamasını hem de ailevi durumları göz önünde bulundurduğu ifade ediliyor. Ancak kısa süre içinde tecrübeli hocanın geleceğiyle ilgili kararını açıklaması bekleniyor.

Montella: "Kazanmayı Hak Ettik, Maçı Domine Ettik" Montella: "Kazanmayı Hak Ettik, Maçı Domine Ettik"

Abdullah Avcı, yurt dışına transfer olursa, kariyerine yeni bir sayfa açarak farklı bir ligde kendini kanıtlamak için mücadele edecek.

Muhabir: AYTEKİN AKAY