Meunier'in Açıklamaları

Meunier, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Trabzonspor'un imzaladığı ve onayladığı anlaşmalara yüzde 100 uydum. Türk olmayan bir kulübe transfer olmam halinde en geç 15 Temmuz 2024 tarihine kadar sözleşmemi tek taraflı olarak ücretsiz feshedebileceğim maddesi vardı. Bu maddenin niyeti ve eklenmesi, kulübe bedelsiz olarak geldiğim için kabul edilmişti ve bu nedenle, EURO 2024'ten sonra taraflar arasında mutabakata varıldığı üzere bedelsiz bir ayrılma mümkündü ve bu, Trabzonspor'un zamanlama açısından uygun bir yer bulmasına olanak tanıdı."

Trabzonspor’da Nwakaeme Umudu: Şenol Güneş’in Desteğiyle Sahalara Dönüş Hazırlığı Trabzonspor’da Nwakaeme Umudu: Şenol Güneş’in Desteğiyle Sahalara Dönüş Hazırlığı

NorthernLighTS on X: "Belçikalı futbolcu Thomas Meunier, menajeri  aracılığıyla Trabzonspor'a "Gelelim ve oynayalım" diye teklif sundu ancak  bordo-mavili kulüp bu teklifi reddetti. Ayrıca, Lille kulübü de mahkeme  süreci nedeniyle Meunier'in sağlık ...

Transfer Süreci ve İddialar

Meunier, 15 Temmuz akşamı Fransız kulübü Lille ile temasa geçtiğini ve Türkiye'de bir sezon daha oynamak üzere olduğunu belirterek, Yunanistan'daki tatilinden döndükten hemen sonra serbest kalma maddesini aktif hale getirdiğini söyledi. Trabzonspor'un bu talebi aldığını doğrulayan Meunier, hem zamanlama hem de yaklaşım açısından şartlarına saygı duyulduğunu vurguladı.

Trabzonspor, Thomas Meunier'e iyi geldi, yeniden doğdu - Spor - Ege'ye Dair

Yasal Adımlar ve Teşekkür Mesajı

Meunier, Trabzonspor temsilcilerinin yaptığı açıklamaların tamamen yersiz olduğunu ve isminin sebepsiz yere ayaklar altına alındığını belirterek, yasal yollara başvurma hakkını saklı tuttuğunu ifade etti. Son olarak, Trabzonspor'a teşekkür eden Meunier, "Trabzonspor bana tekrar ayaklarımın üzerinde durmam için eşsiz bir şans verdi ve 5 ay boyunca kulübüm için her şeyimi verdim, bunun iyi bir sonucu oldu. Her zaman kulübe ve orada tanıştığım herkese saygılı oldum. Lille'ye olan bu transferimi, işimin ve Trabzonspor'a duyulan güvenin büyük bir ödülü olarak görüyorum. Trabzon'a ve oradan geçtiğim her insana şüphesiz saygı ve sevgi duyacağım. Teşekkürler Trabzon." dedi.

Trabzonspor'da Thomas Meunier ile yollar ayrıldı - Sürenin dolmasına 5  dakika kala | Transfermarkt

Meunier'in bu açıklamaları, Trabzonspor camiasında büyük yankı uyandırdı. Yönetimin bu iddialara nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN