Anlaşmaya Yüzde 100 Uydum

Meunier, "Trabzonspor ile yaptığım ve Trabzonspor tarafından onaylanan anlaşmalara %100 uydum. Türk olmayan bir kulübe transfer olmam durumunda en geç 15 Temmuz 2024 tarihine kadar sözleşmemi tek taraflı olarak ücretsiz feshetmeme izin veren bir madde vardı. Bu madde, kulübe bedelsiz olarak gelmem nedeniyle kabul edilmişti ve serbest bir ayrılış mümkündü" dedi.

Yeni Açık on X: "Thomas Meunier, Trabzonspor formasıyla çıktığı 3 maçta 3  asist yaptı. https://t.co/D2h0GAGJXH" / X

Açıklamalar Yersiz

"Lille ile 15 Temmuz akşamı saat 18:00 sularında temasa geçtiğimde Türkiye'de bir sezon daha oynamak üzereydim. Akşam 21:30'da Yunanistan'daki tatilden döndüm ve derhal Trabzonspor'a serbest kalma maddemi aktif hale getirmemi sağlayan belgeyi gönderdim. Lille aynı anda Trabzonspor'la temasa geçti. Trabzonspor talebin kendilerine ulaştığını teyit etti. Her şey doğru ve saygılı bir şekilde yapıldı. Trabzonspor'un temsilcileri tarafından yapılan basın açıklaması tamamen yersizdir, ismim ve ilkelerim sebepsiz yere ayaklar altına alınmaktadır."

Trabzonspor, Thomas Meunier'i 1,5 yıllığına renklerine bağladı

Trabzon’a Her Zaman Saygı Duyacağım

Şenol Güneş, Trabzonspor’un İskelet Kadrosunu Şekillendiriyor Şenol Güneş, Trabzonspor’un İskelet Kadrosunu Şekillendiriyor

"Sözleşmede herhangi bir maddi tazminat öngörülmemişti. Sonuç olarak, basında paylaşılan uygunsuz ve saldırgan yorumları not ediyor ve yalanlar eşliğinde acılarını paylaşmaktan çekinmeyen yalancılara karşı yasal işlem başlatma hakkımı saklı tutuyorum. Tanrı onları affetsin. Trabzonspor bana yeniden ayağa kalkmam için eşsiz bir şans verdi ve 5 ay boyunca kulüp için elimden gelenin en iyisini yaptım. Lille'e transferimi çalışmalarımın ve Trabzonspor'un bana duyduğu güvenin büyük bir ödülü olarak görüyorum. Trabzon'a ve orada tanıştığım herkese her zaman saygılı oldum. Teşekkürler Trabzon” dedi.

Muhabir: AYŞE SANCAK