Başkan Ertuğrul Doğan liderliğinde kampanyaya 6161 forma alarak en fazla destek veren isim oldu. Başkan yardımcısı Nevzat Kaya ise 4961 forma ile Doğan'ı takip etti. Papara'nın kurucusu Ahmed Faruk Karslı da 2 bin forma aldı.

Başkan Ertuğrul Doğan, dün akşam A Spor'da yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar 55 bin forma satıldı. Bunun artarak devam edeceğini biliyorum" dedi. Kampanya, Trabzonspor camiasını bir araya getirerek büyük bir dayanışma örneği sergilemeye devam ediyor.

Trabzonspor'un resmi açıklamasında, "Bu camia; birlik olduğunda karşısında hiçbir gücün duramadığını defalarca ispat etti. Şimdi; tüm Trabzonsporluları tek yürek olmaya takımına destek çıkmak için #HediyeFormaChallenge'a katılmaya davet ediyoruz. Özellikle; camiamızın önde gelen isimlerini ve kıymetli iş insanlarını bu kampanyaya destek çağrısında bulunuyoruz. Şimdi kenetlenme ve birlikte yeni zaferlere yelken açma zamanı" ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor camiasının bu güç birliği, kulübün sosyal medyada ve toplumda büyük bir etki yaratmasına olanak sağlıyor. Kampanyanın devamında beklenen formaların satışının artarak sürmesi ve kulübün sosyal sorumluluk projelerine olan katkısının devam etmesi bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN