Nunez için İngiliz ekibi Norwich ile görüşme yapan Karadeniz devi, Bundesliga 2 takımlarından Düsseldorf forması giyen 25 yaşındaki Ao Tanaka için de harekete geçti.

Trabzonspor'un Yeni Yıldızı Ozan Tufan Form Tutuyor! Trabzonspor'un Yeni Yıldızı Ozan Tufan Form Tutuyor!

TRABZONSPOR DURMAK BİLMİYOR

Altı transferle şov yapan Trabzonspor'un durmaya niyeti yok. Fırtına; iki stoper, en az bir orta saha ve hücum hattına da iki takviye planlıyor. Bordo-mavili kulüp, Norwich City forması giyen Marcelino Nunez'i çok istiyor. Ancak şu ana kadar yapılan görüşmelerde Şilili 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferinde bir anlaşma sağlanamadı. Hem oyuncuyla hem de kulübüyle görüşmeler devam ediyor. Bu arada Copa America'da mücadele eden Nunez'in, Şili'nin elenmesiyle birlikte kulübüne bu transferin gerçekleşmesi yönünde isteğini ilettiği de öğrenildi.

ALTERNATİF İSİM: AO TANAKA

Yönetim, Nunez transferinin uzaması üzerine alternatif isimlerle de temaslara başladı. Bu doğrultuda gündeme gelen ilk oyuncu ise Bundesliga 2 takımlarından Düsseldorf forması giyen 25 yaşındaki Ao Tanaka oldu. Kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Japon yıldız, merkez orta saha ve defansif orta saha bölgelerinde oynayabiliyor. Geçtiğimiz sezon Düsseldorf forması ile 36 maça çıkan Tanaka, sekiz gol dört asistlik katkı sağladı. Öncelikli Nunez'e odaklanan kulüp yetkililerinin Tanaka için de temaslara başladığı belirtildi.

JAPONYA MİLLİ TAKIMI'NDA BAŞARILI PERFORMANS

Japonya Milli Takımı formasını 27 maçta giyen Tanaka, 8 gol attı. Geçen sezon Norwich'in vazgeçilmez isimlerinden olan Nunez, 42 karşılaşmada forma giydi ve 2 gol, 3 asistlik katkı sağladı. Takımı, Premier Lig şansını ise play-off'ta kaybetti. Piyasa değeri 5 milyon euro.

Trabzonspor'un, orta saha transferi için hem Nunez hem de Tanaka üzerinde yoğunlaşması, transfer döneminde bordo-mavili taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor. Hangi oyuncunun Trabzonspor formasını giyeceği merakla bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK