3 YILDIZA 10 MİLYON EURO

Trabzonspor, 10 Temmuz'da toplanacak ve 15 Temmuz'da Hollanda kampına gidecek olan Yunan ekibinin yıldızları Fortounis, El Kaabi ve Masouras'a resmi teklif gönderdi. Fortounis için ilk görüşmeyi Szalai'nin transferi için görüşmeler devam ederken yapan bordo-mavililer, Yunan 10 numara için Olympiakos'un teklif ettiği rakamı neredeyse ikiye katladı.

MASOURAS'LA GÖRÜŞMELER VARDI

Trabzonspor, daha önceden de sürekli olarak temas halinde olduğu Masouras'ın menajeri Gatsis'e sözleşme örneği gönderdi. Üç yıllık bir süreyi kapsayan sözleşme örneğinin incelenmesi için Yunan menajere süre tanındı. Masouras için teklifin de yine Olympiakos'un teklifinin neredeyse iki katı olduğuna dair iddialar var.

Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu

EL KAABI İÇİN 3 MİLYON EURO'NUN ÜZERİ

Trabzonspor'un 3 numaralı hedefi ise Fenerbahçe'nin de istediği iddia edilen Ayoub El Kaabi. Faslı golcü hali hazırda Olympiakos'la sözleşme yenileme görüşmelerinde. Yunan ekibi bonuslarla 2.5 milyon euro önerdi. Trabzonspor bonuslarla 3 milyon euro'nun üzerine çıkmaya hazır. Çünkü bonservis ödemeyecek.

Trabzonspor'un bu dev hamlesi, bordo-mavili taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Üç yıldız oyuncunun transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merakla bekleniyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU