İç Sahada da Beraberlik Serisi Sürüyor

Trabzonspor’un sadece deplasman maçlarında değil, iç sahadaki performansı da dikkat çekici. Bu sezon oynadığı yedi maçtan sadece birini kazanabilen Bordo-Mavililer, sahasında oynadığı Beşiktaş ile 1-1, Kayserispor ile de 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçlarla birlikte Şenol Güneş’in takımı, hem deplasmanda hem de iç sahada beraberliklerin takımı haline geldi.

Sezonun Tek Galibiyeti: Konyaspor Karşısında

Trabzonspor, bu sezon ligdeki tek galibiyetini Konyaspor karşısında elde etti. 3-2’lik skorla kazanılan bu maç, Bordo-Mavililerin galibiyet hasretine son verdiği tek karşılaşma olarak öne çıkıyor. Buna rağmen, Trabzonspor ligde namağlup üç takımdan biri olmayı sürdürüyor. Güneş’in ekibi, şampiyonluk hedefi doğrultusunda deplasmandaki galibiyet serisini başlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Beraberliklere Son Verme Çabası

Sebat Gençlikspor, Kahramanmaraş İstiklalspor'u Mağlup Etti! Sebat Gençlikspor, Kahramanmaraş İstiklalspor'u Mağlup Etti!

Trabzonspor, Süper Lig’de namağlup olarak yoluna devam etse de, beraberliklerin takımı haline gelmekten kurtulmak ve şampiyonluk yarışında iddialı bir konuma gelmek için galibiyet serisi yakalamak istiyor. Özellikle deplasmanlardaki bu beraberlik serisinin sonlandırılması, teknik direktör Şenol Güneş ve ekibinin en büyük hedeflerinden biri.

Muhabir: AYTEKİN AKAY