Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, 30 yaşındaki Onuachu için Trabzonspor çeşitli teklifler sundu ancak Southampton Başkanı, istenilen miktarda bir teklif gelmediği takdirde Onuachu'yu kadroda tutmaya ve yedek kulübesinden son çare olarak kullanmaya hazır olduklarını belirtmişti. Bu açıklamanın ardından, Onuachu'nun Southampton ile maça çıkıp çıkmayacağı merak konusu olmuştu.

Bugün Southampton ile Getafe FC arasında oynanan hazırlık karşılaşmasında, Onuachu yedek olarak başladı. Karşılaşmanın 74. dakikasında J. Bednarek'in yerine oyuna dahil oldu. Geçen sezon Southampton'dan bir yıllığına kiralanan Onuachu, Trabzonspor formasıyla çıktığı 25 maçta 17 gol ve 4 asistlik performans sergileyerek büyük bir başarıya imza atmıştı.

Bu performansı ile Trabzonspor taraftarlarının gönlünde taht kuran Onuachu, yeni sezonda da bordo-mavili formayı giyip giymeyeceği merakla bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK