Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır Paylaşımı! Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır Paylaşımı!

Cihan Çanak’ın Golü Mutluluk Verici

Galibiyetin önemine vurgu yapan Avcı, "Final paslarını daha erken atabilseydik daha fazla pozisyon bulabilirdik, ama yeterli sayıda pozisyona girdik. Rakibe verdiğimiz pozisyonlar da vardı. Kaptanımız Uğurcan Çakır'ın sezona iyi başlaması ve bizi ayakta tutması çok değerliydi. Bütün takımı tebrik ediyorum. Böyle maçları, ilk maçları kazanmak önemli. Cihan Çanak'ın da ilk maçında böyle bir gol atması bizi mutlu ediyor. Rakibi ve oyuncularımı tebrik ediyorum. Rövanşta da daha iyi bir oyunla ileriye gideceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.

"Oyuncularım Kazanmak İçin Odaklı Bir Şekilde Hareket Etti"

Saha şartları hakkında gelen bir soruya yanıt veren Avcı, "Erken final pası dedim, motivasyonda bir sorunumuz olmadığını düşünüyorum. Zemin düzgün duruyordu ama çabuk kuruduğundan dolayı tekrar ıslanmasından problem yaşadık. Erken final pasları zeminle ilgili değil, bir an önce koparma duygusuyla ilgili. Stadyumda iki kalenin arkasının boş olmasının konsantrasyon açısından iniş çıkışları olabiliyor. Ama bugün oyuncularım kazanmak için odaklı bir şekilde hareket etti." dedi.

Uğurcan Çakır’ın Performansı

Uğurcan Çakır'ın maç performansı hakkında konuşan Avcı, "Uğurcan'ın böyle bir potansiyeli zaten var. Oyunun içinde, hayatın içinde inişler ve çıkışlar var. Çakır da akıllı bir çocuktur, dönüşünü antrenmanlarda belli etti. Çok iyi döndü diyorduk, bugün de cevabını sahada verdi. Umarım böyle devam eder." dedi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY