Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Trabzonspor’da 25 maçta 17 gol 4 asistlik performans sergileyen Nijeryalı forvet Paul Onuachu’yu yeniden kadrosuna katmak için yoğun çaba harcayan Trabzonspor, 10 milyon Euro bonservis bedelinde direten Southampton'a son olarak bonuslarla birlikte 7 milyon Euro teklif etmiş ancak bu teklifi kabul görmeyince görüşmeler kesilmişti.

YİNE BİR YILLIK KİRALIK

Trabzonspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor Trabzonspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Lakin son anda yaşanan bir gelişme Trabzonspor için müjde oldu. Zira, bonservisine 18 milyon Euro ödediği Onuachu’yu kolayca elden çıkarmak istemeyen Southampton kurmayları 31 yaşındaki Nijeryalı forveti, sözleşmesinde satın alma maddesi bulunmadan yıl sonuna kadar kiralama kararı aldı. Bunun üzerine yeniden harekete geçen Trabzonspor ile Southampton arasında görüşmelerin bir an önce tamamlanması ve transferin resmen açıklanması bekleniyor.

Trabzonspor’un geçen sezon gösterdiği başarılı performansın ardından Onuachu’nun yeniden takıma katılması, taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Başkan ve teknik ekip, transferin kısa sürede tamamlanması için çalışmalara hız verdi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU