Trabzonspor Meunier'nin Planını Alt Üst Etti! Sert Kayaya Çarptılar...

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Trabzonspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Belçikalı yıldız Thomas Meunier, yakışıksız bir hareketle takımdan ayrılmak istedi. Sözleşmesindeki ailesiyle ilgili özel bir durumdan dolayı koyulan çıkış maddesinin süresinin dolmasına 5 dakika kala kulübe gönderdiği mail ile sözleşmesini tek taraflı feshettiğini bildiren Meunier, Ligue 1 ekibi Lille'e transfer olmaya hazırlanıyordu. Ancak Trabzonspor yönetimi bu hareketi affetmedi.

Başkan Doğan: "Bir Daha Bu Formayı Giyemez"

Trabzonspor, Thomas Meunier ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı - Ordu Olay  Gazetesi

Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor! Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor!

Kulüp avukatları hızlı bir şekilde harekete geçerek Meunier ve Lille kulübünün gizli planını bozdu. Başkan Ertuğrul Doğan, "Tüm davaları açtık. Alacak kulüp sağlık kontrolünü iptal etti ve bize ulaşmaya çalıştı. Ama bir daha bu formayı giyemez." ifadelerini kullandı. Trabzonspor, Meunier'nin durumuyla ilgili Lille kulübünden gelen çağrılara da cevap vermedi. Bu süreçten sonra FIFA'dan lehine bir karar çıkmasını bekleyen Trabzonspor, pişman olan Meunier'ye de tüm kapıları kapattı.

Lille Transferi Bekletmek Zorunda Kaldı

Trabzonspor'dan KAP açıklaması: Thomas Meunier'in kazanacağı ücret...

Lille ise Belçikalı sağ bekin transferini askıya almak zorunda kaldı. FIFA'dan çıkacak kararı bekleyen Fransız kulübünün tüm planları alt üst oldu. Trabzonspor, Meunier'nin yerini iki günde 23 yaşında potansiyel vadeden genç yetenek Pedro Malheiro ile doldurmaya hazırlanırken, Belçikalı oyuncu bir anda boşta kaldı.

Meunier Sosyal Medyada Trabzonspor'u Kaldırmadı

Meunier'nin sosyal medya hesabından Trabzonspor profil fotoğrafını ve 'Trabzonspor'un futbolcusu' ibaresini kaldırmaması da dikkat çekti.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA