Türk futbolunun başarılı orta saha oyuncularından Berat Özdemir, Süper Lig'e geri dönüyor. Trabzonspor ve Suudi Arabistan'ın Al-Ettifak takımında gösterdiği performansların ardından, RAMS Başakşehir ile anlaşma sağladı. Başakşehir Kulübü, Berat Özdemir ile 1 yıl süreli, sonrasında iki yıl daha uzatma opsiyonlu kiralık transfer sözleşmesi imzalandığını duyurdu. Ayrıca, bu anlaşma kondisyonel bir satın alma opsiyonunu da içeriyor.

Berat Özdemir, Trabzonspor forması altında çıktığı 99 maçta 2 gol ve 2 asistlik performans sergileyerek dikkat çekmişti. RAMS Başakşehir Kulübü, Berat'ın tecrübesi ve saha içi liderliği ile takımın orta saha performansını güçlendirmeyi hedefliyor. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Berat Özdemir'e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı

Bu transfer, Berat Özdemir'in kariyerinde yeni bir başlangıç olarak görülüyor ve RAMS Başakşehir'in gelecek sezona yönelik ciddi beklentileri olduğunun bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Berat'ın yeni takımıyla nasıl bir sinerji yaratacağı ve sahadaki etkisi, tüm futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY