Trabzonspor, Onuachu, Weghorst ve Arokodare ile temaslarını sürdürürken, ikinci forvet olarak Memphis Depay’ı gündemine aldı.

Trabzonspor’da Forvet Belirsizliği Sona Erdi: Dragus 11’de Başlayacak! Trabzonspor’da Forvet Belirsizliği Sona Erdi: Dragus 11’de Başlayacak!

Depay, forvet arkası, sol kanat, ve forvet pozisyonlarında görev alabilen çok yönlü bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Hollanda milli takımında da başarılı işlere imza atan Depay, 98 maçta 46 gol atarak milli formayla da adından söz ettirdi. Lyon, PSV Eindhoven, Manchester United, Barcelona, ve Atletico Madrid gibi üst düzey kulüplerde forma giyen Depay, geniş deneyimiyle Trabzonspor’a büyük katkı sağlayabilecek bir isim olarak öne çıkıyor.

Bu yıl oynanan Avrupa Kupası karşılaşmalarında da Hollanda Milli Takımı’nda ilk 11’de yer alan Depay, Türkiye'yi çeyrek finalde eleyen Hollanda’nın, İngiltere ile yarı finalde karşılaştığı kadroda da önemli bir rol oynadı. Trabzonspor’un Depay transferinde nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Muhabir: BİROL SANCAK