Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor

EURO 2024, Almanya'da futbol tutkunlarının ilgi odağı haline gelmiş durumda. Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın da mücadele edeceği bu prestijli organizasyon, taraftarlar arasında büyük heyecan uyandırmış durumda. Türkiye Futbol Federasyonu, turnuvayı takip etmek üzere Türkiye'deki Süper Lig kulüplerinin başkanlarını Almanya'ya davet etti.
 

Ancak Trabzonspor'un yanı sıra Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Kasımpaşa kulüplerinin başkanları da bu daveti geri çevirdi. Kulüp başkanları, EURO 2024'ü Türkiye'de takımlarının maçlarını izleyerek desteklemeyi tercih etti. Bu karar, Türk futbol kamuoyunda farklı yorumlara yol açarken, kulüplerin içinde bulunduğu sezona odaklanma isteğiyle açıklanıyor.
 

Trabzonspor'un ve diğer kulüplerin EURO 2024 davetini reddetmesi, Türk futbolunda uluslararası arenada yer alan turnuvalara katılım konusundaki yaklaşımlarını da gözler önüne seriyor.

Kaynak: FOTOSPOR