Karadeniz devi, geçtiğimiz sezonun devre arasında tek transfer yaparak Thomas Meunier'i kadrosuna katmıştı. 32 yaşındaki sağ bek, Trabzonspor'da kısa sürede 7 asist yaparak kariyer rekoru kırmıştı. EURO 2024'te yer aldığı için izinli olan Meunier, ismi birçok takımla anılmakta ve Trabzonspor ile yaptığı anlaşmaya göre 20 Temmuz'a kadar serbest kalma maddesi bulunmakta. Tecrübeli futbolcu, Abdullah Avcı'ya "18 Temmuz'da döneceğim" dese de yönetim her ihtimali değerlendiriyor.

Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu! Trabzonspor’un Yeni Forveti 18 Milyon Euro Değeriyle Süper Lig’in En Değerli 9. Oyuncusu!

Fotomaç'ın haberine göre, Karadeniz devinin kurmayları Roma'nın sağ beki Rick Karsdorp'u takibe aldı. Meunier geri gelirse hamle yapılmayacak, ancak ayrılırsa teklif sunulacak. 29 yaşındaki savunmacı geride kalan sezon İtalyan ekibinin formasını 28 maçta giydi ve 3 asist üretti. Sağ kanatta da oynayabilen Karsdorp'un Roma ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Piyasa değeri 5 milyon euro olan yıldız, Hollanda Milli Takımı'nda 3 kez oynadı. Karsdorp, 2017-18 sezonunda 16 milyon euro'ya Roma'ya transfer olmuştu.

Kaynak: ASPOR