Pandemi döneminde futbol okuluna gidemeyen oğlu için 65 metrekarelik kapalı halı saha inşa etti

Pandemide Evde Antrenman İmkanı

Yaklaşık üç yıl önce, pandemi nedeniyle futbol okuluna gidemeyen oğlu için harekete geçen İsa Fındık, 15 bin TL harcayarak 65 metrekarelik garajını kapalı halı sahaya çevirdi. Branda, aydınlatma, yer halısı ve kale direkleriyle donatılan saha, iki aylık bir çalışmanın ürünü. Sahanın dışına Türk bayrağı, "İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu" ve Trabzonspor yazıları asan Fındık, evinin dış duvarlarını bordo-mavi renklere boyayarak Trabzonspor'un dev logosunu da ekledi. Kapalı halı sahaya, evlerinin balkonundan doğrudan geçiş sağlanıyor.

"Evin Lamba ve Camlarını Kırıyordu"

Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı

Halı saha öncesinde oğlunun evde futbol oynarken lamba ve pencere camlarına zarar verdiğini belirten İsa Fındık, "Oğlum her gün burada antrenmanlarını yapabiliyor. Benimle, çocuklarımla, yeğenlerimle saatlerce futbol oynayabiliyor. Sahaya girmek için dışarı çıkmasına gerek yok; evden doğrudan halı sahaya geçebiliyor. Futbola ilgi duyan herkesi evimize ve halı sahamıza bekleriz. Oğlum şu anda amatör kümede mücadele eden Yeni Bartınspor'da oynuyor ve Kastamonu Spor Lisesi'nde eğitimine başladı" dedi.

Sergio Ramos Gibi Bir Futbolcu Olma Hayali

Sol stoper ve defansif orta saha mevkilerinde oynayan 14 yaşındaki Burak Fındık ise hedeflerini şu sözlerle anlattı: "Haftanın üç günü takımla, diğer günler ise kapalı halı sahamızda bireysel antrenmanlar yapıyorum. Babamın yaptığı bu saha sayesinde her gün antrenman yapabiliyorum. Daha önce evde futbol oynamaya çalışırken zorlanıyordum. Sergio Ramos'u çok seviyorum. Trabzonspor'da ve milli takımda oynamak istiyorum."

Kaynak: İHA