Cardozo Yaşına Rağmen Atmaya Devam Ediyor

Copa Sudamericana Son 32 Turu rövanş maçında Universidad Catolica ile sahasında karşılaşan Libertad, 2-0'lık skor avantajıyla çıktığı karşılaşmada Cardozo'nun 90+1'de attığı golle 1-1 berabere kalarak adını bir üst tura yazdırdı.

39 yaşındaki Óscar Cardozo, gollerine devam ediyor | Transfermarkt

Son Dakika Golüyle Rakibin Tüm Umutlarını Yıktı

Son dakikalarda gelişen Libertad atağında sol kanattan gelen ortayı arka direkte yaptığı kafa vuruşuyla gole çeviren Cardozo, attığı bu golle rakibin tüm umutlarını yıktı ve takımının turlamasında önemli pay sahibi oldu.

Trabzonsporlu Oscar Cardozo komşuya gidiyor

Libertad ile 293 Maçta 121 Gol Kaydetti!

Libertad kaptanlığını yapan 41 yaşındaki tecrübeli golcü, Paraguay ekibiyle bugüne kadar çıktığı 293 maçta 121 gol, 35 asistlik performans sergiledi. Cardozo'nun bu etkileyici performansı, onun futbol kariyerinin ne kadar özel olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Cardozo'nun Trabzonspor Performansı

Oscar Cardozo, 2014-2016 yılları arasında 2 sezon formasını giydiği Trabzonspor adına 64 maçta görev almış ve 27 gol, 6 asistlik istatistik yakalamıştı. Trabzonspor'da gösterdiği performansla taraftarların sevgisini kazanan Cardozo, kariyerine Paraguay'da aynı başarıyla devam ediyor.

Óscar Cardozo - Vikipedi

Trabzonspor'un eski golcüsü Oscar Cardozo, ilerleyen yaşına rağmen sahada etkisini sürdürmeye ve kritik anlarda takımını sırtlamaya devam ediyor. Cardozo'nun bu performansı, futbolun yaşla sınırlı olmadığını bir kez daha kanıtlıyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY