Trabzonspor'un geçen sezon kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Paul Onuachu'nun yeniden transferi için Southampton ile kıran kırana pazarlıklar devam ediyor. Nijeryalı oyuncunun Trabzonspor'a dönmesi için taraftarlar adeta dört gözle beklerken, Onuachu'nun Southampton'da giyeceği yeni forma numarası açıklandı.

Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı

İngiliz ekibinden yapılan açıklamaya göre, daha önce 12 numaralı formayı giyen Onuachu'ya bu sezon 32 numara verildi. Bu değişiklik, İngiliz basınında Onuachu'nun olası bir ayrılığına dair güçlü bir sinyal olarak yorumlandı. Özellikle Onuachu'nun 12 numaralı formasının yeni transfer Ronnie Edwards'a verilmesi, forvetin Southampton'dan ayrılma ihtimalini güçlendiriyor.

Trabzonspor taraftarları, Onuachu'nun bordo-mavili formayı yeniden giyeceği günü sabırsızlıkla beklerken, transfer dönemi ilerledikçe oyuncunun geleceği hakkındaki belirsizlik devam ediyor. Southampton'daki bu gelişme, Trabzonspor'un transferdeki umutlarını artırdı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY