Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor! Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor!

Stefan Savic Kimdir?

  • 8 Ocak 1991'de Mojkovac'ta dünyaya gelen Savic, Sırbistan ekibi Borca'nın altyapısında futbola başladı.
  • Kariyerinde Partizan, Manchester City, Fiorentina gibi takımlarda forma giyen Karadağlı tecrübeli stoper, 2015'te 12 milyon Euro'ya transfer olduğu Atletico Madrid'de 8 sene top koşturdu.
    Fotomaç on X: "Trabzonspor, Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic'e 3  yıllık sözleşme teklif etti. 🗞️ Fabrizio Romano https://t.co/XpxSmEsyvY" /  X
     
  • Ülkesi Karadağ'da 6 kez sezonun oyuncusu ödülüne layık görülen Savic, Manchester City ile 1 Premier Lig ve 1 İngiltere Süper Kupası, Atletico Madrid ile 1 La Liga, 2 UEFA Süper Kupa ve 1 UEFA Kupası, Partizan ile de 1 Sırbistan Ligi ve 1 Sırbistan Kupası kazandı.
  • Geçen sezon 33 maça çıkan oyuncu, İspanyol ekibiyle sezon başı kampına katıldığı için fiziksel olarak hazır bir şekilde Trabzon'a gelecek.
  • Atletico Madrid'de oldukça başarılı sezonlar geçiren Savic, La Liga'da 217 karşılaşmada forma giydi ve 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi.
  • Karadağ Milli Takımı'nda 74 mücadeleye çıkan Savic, 9 kez ağları havalandırdı.
    Fenerbahçe ibreyi Savic'e çevirdi - Son Dakika Haberleri

Trabzonspor taraftarları, bu önemli transferin takıma sağlayacağı katkıyı merakla bekliyor. Stefan Savic, deneyimi ve yetenekleriyle Bordo-Mavili formayla büyük başarılara imza atmaya hazırlanıyor. Trabzonspor'un yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ettiği bu süreçte, Savic'in takıma katılması büyük bir moral kaynağı oldu.

Stefan Savic transferinde son durum « Serencebey

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN