Arabistan İddiası Ortaya Atıldı

Nijeryalı golcü için Suudi Arabistan iddiası da ortaya atıldı. Bu iddiayı ortaya atan, 30 yaşındaki forvetin ülkesindeki TheWill gazetesi oldu. Gazetenin haberine göre, geçtiğimiz yıl bordo-mavili forma altında 25 maçta 17 gol atıp 4 asist yapan Nijeryalı oyuncunun kulübü Southampton, Onuachu’yu satmak için Suudi Arabistan takımı Al-Okhdood ile her konuda anlaşma sağladı.

Paul Onuachu powers Trabzonspor to narrow win over Pendikspor

Onuachu An Meselesi

Suudi kulübünün yüksek bütçeli teklifinin İngiliz ekibinin kalbini fethettiği ve Nijeryalı oyuncunun da ikna edilmesinin an meselesi olduğu iddia edildi. Bu gelişme, Trabzonspor'un Onuachu transferi konusundaki umutlarını zora soktu.

Trabzonspor Israrını Sürdürüyor

Trabzonspor'un golcüsü Onuachu, topukla attığı golü anlattı - Futbol  Haberleri

Bu iddiaların gerçeklik payının ne derece olduğu bilinmezken, Trabzonspor kurmayları da yeniden bordo-mavili formayı giymek isteyen Onuachu için girişimlerini sürdürüyor. Trabzonspor yönetimi, Onuachu'yu kadroya katmak için tüm imkanlarını seferber etmeye devam ediyor.

A Milli Takım, Galler Deplasmanında Berabere Kaldı: 0-0 A Milli Takım, Galler Deplasmanında Berabere Kaldı: 0-0

Trabzonspor camiası ve taraftarları, Onuachu'nun transferi konusunda büyük bir heyecan içerisinde. Ancak, Suudi Arabistan'dan gelen bu haberler, bordo-mavili taraftarlar arasında endişe yarattı. Transfer sürecindeki gelişmeler merakla bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK