Ancak Bordo-Mavililer, Onuachu'yu yeniden kadroya katmak için harekete geçti. Nijeryalı oyuncunun da Trabzonspor'a dönmeye sıcak baktığı biliniyor. Fakat Trabzonspor, Southampton ile henüz anlaşma sağlayamadı.

Başkan Doğan'dan Onuachu Açıklaması

Trabzonspor'da Paul Onuachu gün sayıyor! - Trabzonspor - Spor Haberleri

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz hafta katıldığı canlı yayında transferle ilgili müjdeler vermişti. Onuachu transferine de değinen Başkan Doğan, "Onuachu ile aramızda herhangi bir problem yok. Kulübünün ciddi bir rakam talebi vardı ama aşağıya doğru iniyorlar. Biz de yukarı çıkıyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta içerisinde bu işi noktalandırmayı planlıyoruz. Görüşmeler olumlu ilerliyor diyebiliriz," dedi.

Onuachu İçin Transfer İddiası

Paul Onuachu'nun dönüş tarihi belli oldu! - Son Dakika Spor Haberleri

Son olarak, oyuncu için transfer söylentileri hız kazanmış durumda. Transferde Trabzonspor'un rakipleri artmaya başladı. TheWill gazetesinin haberine göre, Southampton, Onuachu'yu satmak için Suudi Arabistan takımı Al-Okhdood ile her konuda anlaşma sağladı.

Onuachu Antrenmana Çıktı

Trabzonspor Paul Onuachu'yu geri çağıracak mı? - Trabzon Haber Sayfası

Trabzonspor'un Yeni Teknik Direktöründen Gündeme Dair Önemli Değerlendirmeler Trabzonspor'un Yeni Teknik Direktöründen Gündeme Dair Önemli Değerlendirmeler

Oyuncu için sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ederken flaş bir gelişme yaşandı. Trabzonspor'un transferde uğraştığı Paul Onuachu, dün FC Southampton ile antrenmana çıktı. Antrenmanın giriş bölümünde Paul Onuachu'nun mutsuz olduğu görüldü.

Paul Onuachu Vedalaştı! - Trabzonspor Haberleri: Son Dakika Trabzonspor  Gelişmeleri, 2023 TS Transfer Haberleri

Trabzonspor camiası ve taraftarları, Onuachu'nun transferi konusunda büyük bir heyecan içerisinde. Bordo-mavili takım, Onuachu gibi önemli bir golcüyü kadrosuna katarak yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Taraftarlar, bu önemli transferin gerçekleşmesiyle takımın hücum hattında büyük bir güç kazanacağını umuyor. Transfer sürecindeki gelişmeler merakla bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN