Şampiyonluk hedefiyle önümüzdeki sezon için güçlü bir kadro oluşturma çabalarını sürdüren Trabzonspor, mevcut kadrosuna ek olarak kiralık olarak gönderilen oyuncuların durumunu da göz önünde bulunduruyor.

Özellikle Al Taawoun Kulübü'ne kiralanan Brezilyalı oyuncu Flavio ile yolların ayrılacağı belirtiliyor. Aynı şekilde ara transfer döneminde Fatih Karagümrük'e kiralık olarak gönderilen Kourbelis ve Teklic için tekliflerin beklediği ifade ediliyor. Bu oyuncuların yeniden kiralık olarak gönderilmesi gündemde.

Cadiz'e kiralanan Uruguaylı golcü Maxi Gomez'in durumu da merak konusu. Gomez'in performansının beklentilerin altında kalmasıyla, yeniden kiralanması bekleniyor. Lahtimi'nin yüzde 75'lik resmi maç baremini aşması sonrasında ise görüşmelerin yapılarak transferin gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Faslı kanat oyuncusunun büyük ihtimalle takımda olmayacağı belirtilirken,  takımlara kiralanan genç oyuncuların da durumu inceleniyor. Trabzonspor'un kiralık oyuncular konusunda geniş kapsamlı bir çalışma içinde olduğu biliniyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU