Trabzonspor - Ruzomberok Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? İlk Maç Nerede?

Ruzomberok ile Trabzonspor arasındaki ilk maç Slovakya'da oynanacak. Bordo-mavililer, 25 Temmuz Perşembe günü saat 19.30'da rakibiyle kozlarını paylaşacak. Rövanş maçı ise 1 Ağustos Perşembe günü saat 20.30'da Trabzon'da, Papara Park'ta oynanacak.

Trabzonspor - Ruzomberok Maçı Hangi Kanalda?

Trabzonspor'un 25 Temmuz Perşembe saat 19.30'da Ruzomberok'a konuk olacağı mücadele A Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Sporseverler, bu heyecan dolu karşılaşmayı ekran başından takip edebilecek.

Ruzomberok'a Dair Bilgiler

Toplam takım değeri 6 milyon 900 bin Euro olarak gösterilen Ruzomberok, Slovakya Ligi'ni geride kalan sezonda 6. sırada tamamladı. 2023-2024 sezonunda Spartak Trnava ile Slovakya Kupası finalinde karşı karşıya gelen Ruzomberok, sahadan 1-0 galip ayrılarak şampiyon olmuştu.

Enis Bardhi Bir Puan Kazandırdı Enis Bardhi Bir Puan Kazandırdı

Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turu ilk maçında Tobol karşısında 5-2 galip gelen Slovakya temsilcisi, ikinci maçtan 1-0 mağlup ayrılsa da adını üst tura yazdırarak Trabzonspor'un rakibi oldu. Trabzonspor, bu zorlu karşılaşmalardan galibiyetle ayrılarak UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek istiyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU