Milan altyapısından yetişen ve Serie A'da kendini kanıtlayan Matteo Gabbia için Trabzonspor, uzun vadeli bir planlama yapıyor. Genç stoperin potansiyelini fark eden bordo-mavililer, bu transferi gerçekleştirerek savunma hattını sağlama almayı hedefliyor. Trabzonspor'un Gabbia ile güçlendirilmiş bir savunma hattı, yeni sezonda daha az gol yemeyi ve ligde üst sıralarda yer almayı hedefliyor.

Fabrizio Romano'dan Sanchez Transferi İddiası: Mehdi Taremi İle Yer Değiştiriyor Fabrizio Romano'dan Sanchez Transferi İddiası: Mehdi Taremi İle Yer Değiştiriyor

Trabzonspor'dan Yeni Sezon için Kapsamlı Transfer Hamlesi

Ayrıca, Trabzonspor'un stoper pozisyonu için diğer alternatiflerle de görüşmeleri sürdürdüğü biliniyor. Kulüp, kamp dönemine kadar tüm transferleri tamamlamak ve yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek istiyor. Matteo Gabbia'nın yanı sıra diğer defansif alternatifler üzerinde de duran Trabzonspor, rekabetçi bir takım oluşturmayı amaçlıyor. Bu transferlerin, takımın genel performansını artırması ve ulusal ile uluslararası arenada başarılı sonuçlar elde etmesi bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN