Nwakaeme'nin Geri Dönüşü

Nwakaeme, Trabzonspor formasını en son 22 Mayıs 2022'de oynanan Başakşehir maçında giymişti. Bu maçta Trabzonspor 3-1 mağlup olmuş ve Bordo-Mavililerin tek golünü Nwakaeme kaydetmişti. Bu sezonun ardından Nwakaeme, Trabzonspor'dan ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al-Fahya'ya transfer olmuştu.

GOAL Türkiye on X: "Anthony Nwakaeme, Trabzonspor'a veda etti 👋  https://t.co/iEcCPOMJhh" / X

Yeni Başlangıç

Trabzonspor taraftarları, Nwakaeme'nin geri dönüşünü büyük bir heyecanla bekliyor. Yarınki maçta forma giymesi beklenen Nwakaeme, Trabzonspor'daki ikinci dönemine başlamış olacak. Bu önemli karşılaşma, hem Nwakaeme hem de Trabzonspor için yeni bir başlangıç anlamı taşıyor.

Sabah Spor on X: "👑 Anthony Nwakaeme'nin 4 yıllık Trabzonspor kariyeri! 👕  145 maç ⚽️ 47 gol 🎯 40 asist 🏆 3 kupa https://t.co/LRT72Gr7Op" / X

PFDK Edin Visca'nın Cezasını Belirledi PFDK Edin Visca'nın Cezasını Belirledi

Maç Öncesi Heyecan

Bordo-Mavililer, Nwakaeme'nin katılımıyla hücum gücünü artırmayı hedefliyor. Ruzomberok karşısında alınacak bir galibiyet, Trabzonspor'un Avrupa yolculuğunda önemli bir adım olacak. Taraftarlar, Nwakaeme'nin yeniden sahada olacağı bu özel maçı büyük bir heyecanla bekliyor.

DikFutbol on X: "💥 Anthony Nwakaeme, bu sezonki kontratında yer alan  maddeler ile gol başına 10 bin Euro, asist için de 5 bin Euro kazanarak  şimdiden 50 bin Euro prim aldı. https://t.co/z3hjNZSfus" /

Trabzonspor, Nwakaeme'nin dönüşüyle birlikte UEFA Avrupa Ligi'nde güçlü bir performans sergilemeye hazırlanıyor. Bordo-Mavili camiada, 795 gün sonra yeniden sahaya çıkacak olan Nwakaeme'nin performansı merakla bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK