Trabzonspor’un unutulmaz yıldızı inanılmaz açıklamalar yaptı. Dün oynanan Başakşehir maçı Trabzonspor’da dipte olan moralleri yerine oturttu. Bordo-Mavililerin eski yıldız oyuncularından olan Serdar Bali maça dair açıklamalar yaparken gelecek adına Trabzonspor’un büyük moral bulduğunu Göztepe ve Fenerbahçe karşısında alınacak galibiyetin zirve yarışı anlamında çok önemli olacağına vurgu yaptı. Şenol Güneş, futbolcular, başkan ve taraftarın umut tazelediğine dikkati çeken Bali sıra dışı bir çağrıda bulundu.

LİSANSINI İPTAL EDERDİM

Trabzonspor’un geçmiş maçlarda sürekli geriye oynadığını bunun da oyuncuların performansını zincirlere vurulmuş gibi hissettirdiğini söyleyen Bali youtube kanalından şöyle konuştu: Trabzonsporlu oyuncular dün zincirlerini kırmış gibi oynadı, son dakika golü atmasına karşın koruması gerekirken ikincisini atmak için ortaya enerji koydu.’’ Bali, Türkiye’de geriye oynanan oyunla bir yere varılamayacağını söyleyerek: ‘’Futbol Federasyonunun yerinde olsam futbola ihanet eden bu tür antrenörlerin lisansını iptal ederdim. Maalesef, Türkiye öyle bir ülke ki, böyle oyun oynatan antrenörlere hâlâ transfer teklifi gelebiliyor’’ dedi.

Sebat Gençlikspor Lider Zonguldakspor’u Mağlup Etti Sebat Gençlikspor Lider Zonguldakspor’u Mağlup Etti

GÜNEŞ’TEN İNCE MESAJ

Bu arada dün 1000. maç heyecanını yaşayan efsane teknik direktörümüz Şenol Güneş müsabaka sonunda yaptığı açıklamayla gündemi yerinden oynattı. Güneş: ‘’Taçı bile geri atıyoruz. Onu alana kadar anamız ağlıyor. Tekrar alıp oyuna sokmak için yoruluyoruz. Öne atarsın ve kaptırırsın, tamam. Bu tip alışkanlıklar var takım içinde ve oyuncularda. Fiziksel bir durum değil bu, zihinsel bir durum. Güvenle ilgili. Topu zor kazanıyoruz ama hem de çok basit kaybediyoruz" dedi. Öte yandan Trabzonspor’da önceki teknik adam Abdullah Avcı döneminde takımın yana, geriye, Uğurcan’a geri pas ve Onuachu’ya şişir futbolu taraftarları ve camiaikrah ettirecek noktaya getirmişti.

Muhabir: HABER MERKEZİ