Trabzonspor’da Nwakaeme Endişesi: Hatayspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku Trabzonspor’da Nwakaeme Endişesi: Hatayspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku

"BİZE KİMSE FENERBAHÇE DÜŞMANI DİYEMEZ"

Fenerbahçe taraftarına yönelik mesajında Hacıosmanoğlu, "Bize kimse Fenerbahçe düşmanı diyemez. Ben hep söyledim; Fenerbahçe taraftarı bu ülkenin en muhteşem, takımına en çok sahip çıkan, gelir sağlayan taraftarı" dedi. Fenerbahçe’nin ileri gelenleri ile dostluk ilişkilerinin olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, tüm kulüplere aynı mesafede durduklarını vurguladı.

"ADİL VE ADALETLİ YÖNETİM İÇİN GELİYORUZ"

Türk futbolunda irade eksikliği olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, “Futbolun içinden geliyoruz. Daha önce de talep gelmişti bana. O zamanlar uzak durmak istiyordum ama şu an baktığınızda adil ve adaletli bir yönetime, iradeye ihtiyacı var Türk futbolunun. Genel kurul üyeleri görevi bize verirse adil ve iradeli bir yönetim ortaya koyarak güzel günlere taşıyacağız Türk futbolunu” ifadelerini kullandı.

"EN BÜYÜK SORUN HAKEMLER"

Hakemlerin en büyük sorun olduğunu söyleyen Hacıosmanoğlu, “Başkanın duruşu, iradesi çok önemli. Ona, buna yaranmaya çalışmak kargaşaya yol açar. Hakemler de başkanın tutumuna bakarak hareket ediyor. Biz hakemlere adaletli yönetim talimatı vereceğiz. Buna rağmen tepki gösterenlere de haddini bildireceğiz” dedi.

"TÜRK FUTBOLUNUN BİRLİĞE İHTİYACI VAR"

Türk futbolunun birliğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan Hacıosmanoğlu, “Şike gündemdeydi, konuşuluyordu. Dostluk ve kardeşliği sağlamak için çalışacağız. Trabzonspor’un Sivasspor’a şike teklif etmesi Fenerbahçe’nin gelip Ofspor’a şike teklif etmesi gibi demiştim ama üzüldüm bunu dediğim için. Türk futbolunun birliğe ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

"EN BÜYÜK HAYALİM FUTBOLDA ADALETİ SAĞLAMAK"

Futbolda adaleti sağlamak ve ülke genelinde kardeşliği yaymak istediğini belirten Hacıosmanoğlu, “En büyük hayalim futbolda adaleti sağlamak. Kardeşliği ülke genelinde sporla yaymak ve bunu da ülkenin her yöresine gidip kulüpleri dinleyerek yapmak. Deplasman yasaklarını kaldırmak, gerekirse gidip deplasman tribününde oturacağım” dedi.

"YABANCI SINIRINDA NİTELİK ÖNEMLİ"

Yabancı sınırı hakkında da konuşan Hacıosmanoğlu, “O konuda çok fazla teknik çalışmalar yapılmalı. Bana göre sınırı değil, niteliği önemli. Kulüpleri zor durumda bırakmadan kararlar alınmalı, çalışmalarımız var. Gelince uygulayacağız” ifadelerini kullandı.

Hacıosmanoğlu, TFF başkanlığına seçilmesi halinde Türk futbolunu adil ve adaletli bir şekilde yönetme sözü vererek, tüm kulüplerle dostluk içinde olmayı hedeflediğini belirtti.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN