Trabzonspor'da yaşadığı şampiyonlukla ilgili konuşan Dorukhan "Benim içime doğuyordu. Orada oynarken şampiyon olacağımıza çok inanmıştım, harika bir takımımız ve ortamımız vardı. Şehir kenetlenmişti. 

Son 3-4 hafta kala hep hayal kurmuştum "Dorukhan attı şampiyonluk geldi" şeklinde. O maçta gol atınca hayatımın en güzel günlerinden biriydi. O golle beraber şampiyon olmamız hayatımda unutamayacağım bir şey. Sonrasında harika kutlamalarla harika günler geçirmiştik." dedi.

BEŞİKTAŞ'TAN AYRILIĞI

Beşiktaş'tan ayrılıp Trabzonspor'a transfer olduğu dönemde yaşadıklarını anlatan Dorukhan "Ben çok kalmak istiyordum. Ondan sonra bana yapılan bazı şeyler, bunları burada söylemeyeceğim. Söylesem kimsenin inanamayacağı şeyler. 'Yok artık bu da yapılmamıştır' denilecek şeyler yapıldı ben sakatlandıktan sonra. Ben de bunları yaşadıktan sonra onlara şunu söyledim 'Ben bu kulüpten gideceğim, bana bunları yaptığınız için gideceğim. İstiyorsanız bana dünyanın en büyük paralarını verin ben burada kalamam. Çünkü bana yaptığını muamele, bir insanı bu kadar değersizleştirmek, saygısızlık yapmak benim asla kabul edebileceğim bir şey değil. Ben severek ayrıldım Beşiktaş'ı. Beni çok fazla üzdüler beni o dönemde" ifadelerini kullandı.

Abdülkadir Ömür'den Trabzonspor İtirafı: "Kendimi Suçlu Hissediyordum" Abdülkadir Ömür'den Trabzonspor İtirafı: "Kendimi Suçlu Hissediyordum"

TRABZONSPOR'DA TARİHE GEÇTİK

Dorukhan, Trabzonspor'a transfer olduktan sonra çok güzel günler yaşadığını belirterek " Ayrıldıktan sonra Trabzonspor'a gittim şampyionluk yaşadım. İnanılmaz günler yaşadım. Uzun dönem sonra şampiyon olduk, tarihe geçtik. Ayrıldıktan sonrası benim için çok güzel oldu." dedi.

Kaynak: Beinsport Haber