Trabzonspor Kayserispor Maçında Hangi Formayla Sahada? Trabzonspor Kayserispor Maçında Hangi Formayla Sahada?

Skyspor’da konuşan Erman Özgür, Trabzonspor’un Beşiktaş karşısında kaybetmesi durumunda lige erken havlu atabileceğini vurguladı. Özgür, "Kalite olarak Beşiktaş’la eş değer olmadıkları için farklı bir oyun stratejisi geliştirdiler. Duran toptan buldukları gol direnci artırdı. Beşiktaş maçlarını başka oynuyorlar ve bu maçtan alınan puan Trabzonspor için kazanç" ifadelerini kullandı.


ŞAMPİYONLUK İHTİMALİ YOK
Erman Özgür, Trabzonspor’un kadrosunu Anadolu kulübü seviyesinde değerlendirerek, şampiyonluk ihtimalinin olmadığını belirtti. "Trabzonspor büyük takım sınıfında ama kadro kalitesi düşük. Kapanan takımlara karşı zorlanacaklar ve şampiyonluk ihtimali çok düşük, hatta yok. Yanlış transferler yapılmış. Takımın hedefi tribüne gelen insanlara keyif aldırmak olmalı" dedi.
TRANSFER ELEŞTİRİSİ
Transferler üzerinden de eleştirilerde bulunan Özgür, "Banza’yı ve Dragus’u alacağına sadece Onuachu’yu alsaydın daha iyi olurdu. Onuachu sahada diğer oyuncuların performansını da yukarı çekiyor" diyerek, Trabzonspor’un transfer politikasını eleştirdi.


 

Kaynak: Skyspor